Siirry sisältöön

Muutoksen rakentajat

Muutoksen rakentajat
5,00 €
Liity kannatusjäseneksi!

ProRepoveden kannatusjäseneksi

Kannatusjäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa retkeilyn kehitykseen Repoveden ja Verlan alueella. ProRepoveden kannatusjäsenenä saat:

  • ProRepovesi ylläpitää ajantasaista tietoa Repoveden ja Verlan retkeilymahdollisuuksista. Jäsenmaksuilla ylläpidetään seikkailullinenluonnostaan.fi-palvelua.

  • ProRepovesi kehittää aktiivisesti Repoveden ja Verlan retkeilymahdollisuuksia yhdessä muiden alueen toimijoiden kanssa. Jäsenmaksuilla voidaan kustantaa esim. reittien rakentamista, uusia tulipaikkoja, tai vastaavia.

  • ProRepovesi pyrkii edistämään alueella tehtävää yhteistyötä laaja-alaisesti tuomalla julkisia tahoja, yrityksiä, yhdistyksiä sekä yksittäisiä luonnossa liikkujia samalle foorumille. Jäsenmaksuilla

  • ProRepovesi tekee aktiivisesti työtä Repoveden kansallispuiston ja sen lähialueiden luonnon hyväksi. Jäsenmaksuilla voidaan edistää esim. kehittämis-, suojelu- ja ennallistamishankeita.

Jäsenyys

  • Henkilöjäsenet 5 eur

Kannatusjäseneksi hyväksytään henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenyys on voimassa vuoden liittymispäivämäärästä alkaen.