Siirry sisältöön

Kestävän kehityksen edelläkävijät

Kestävän kehityksen edelläkävijät
100,00 €
500,00 €
1000,00 €
Liity yhteisöjäseneksi!

ProRepoveden yhteisökannatusjäseneksi

Kannatusjäsenenä sinulla on mahdollisuus tukea ja vaikuttaa retkeilyn kehitykseen Repoveden ja Verlan alueella. ProRepoveden kannatusjäsenenä saat:

  • ProRepovesi ylläpitää ajantasaista tietoa Repoveden ja Verlan retkeilymahdollisuuksista.

  • ProRepovesi kehittää aktiivisesti Repoveden ja Verlan retkeilymahdollisuuksia yhdessä muiden alueen toimijoiden kanssa. Jäsenmaksuilla voidaan kustantaa esim. reittien rakentamista, uusia tulipaikkoja, tai vastaavia.

  • ProRepovesi pyrkii edistämään alueella tehtävää yhteistyötä laaja-alaisesti tuomalla julkisia tahoja, yrityksiä, yhdistyksiä sekä yksittäisiä luonnossa liikkujia samalle foorumille.

  • ProRepovesi tekee yhteisöjäsenelle oman profiilisivun lyhyellä esittelyllä. Halutessaan jäsen voi rekisteröidä itselleen Johkun, jonka avulla repovesi.fi:hin on tuotavissa myös palvelut jäsenen omana tuotantona. ProRepovesi ei toteuta erillisiä jäsenille erillisiä sivuja palveluun.

  • ProRepovesi tekee aktiivisesti työtä Repoveden kansallispuiston ja sen lähialueiden luonnon hyväksi. Jäsenmaksuilla voidaan edistää esim. kehittämis-, suojelu- ja ennallistamishankeita.

Jäsenyys

Kannatusjäseneksi hyväksytään oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenillä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Jäsenyys on voimassa vuoden liittymispäivämäärästä alkaen.